Wij zorgen voor u, zodat u voor uw klanten kunt zorgen. Wij bouwen professionele innovatieve maaiers die u helpen om de volgende stap in productiviteit, duurzaamheid en comfort te bereiken. Daarnaast ontzorgt onze geroemde service support u het hele jaar door.  Bent u klaar om serieuze meters te maken met minder fysieke belasting? Lees dan verder! 

Voordelen van het Ferris Veersysteem

Een gezonde bestuurder, is een blije bestuurder!

Maaien met een Ferris zero turn maaier zorgt voor minder fysieke belasting op mens en machine. Het gepatenteerde veersysteem absorbeert de schadelijke, energie-slurpende schokbelasting die vermoeidheid en gezondheidsklachten kunnen veroorzaken bij de bestuurder.

Door het rijden comfortabeler te maken, kan de bestuurder een hogere maaisnelheid aanhouden dan bij ongeveerde maaiers het geval zou zijn. Naast de voordelen voor de gezondheid resulteert dit ook in hogere productiviteit en een beter maaibeeld.

Bekijk de onderstaande video om kennis te maken met alle voordelen die het Ferris veersysteem biedt.

Ja, Ik wil het Ferris veersysteem zelf ervaren.

Take a seat on a Ferris

Boek nu een demo bij uw dealer!

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Investeer een beetje tijd en ervaar het Ferris veersysteem zelf. 

Boek nu, zonder verdere verplichtingen, een demo en neem plaats op een Ferris maaier! Vul het formulier in en wij zullen u in contact brengen met de dichtsbijzijnde Ferris dealer. Of vind zelf uw dealer met behulp van onze dealer locator.

* Deze promotie is van toepassing op de volgende modellen, gekocht tussen 20 mei en 17 juli 2020: 400S, ISX800, IS2100Z and IS3200Z. Aanvullend dient de aankoop geregistreerd te worden via onze website (www.ferrismowers.com/jackstand) om in aanmerking te komen voor de gratis onderhoudskrik. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Alleen geldig in EMEA.  Vraag uw dealer voor meer informatie.